spacer
ro  en

Care este cel mai eficient sistem actual de uscare a mainilor?

Uscator de maini 30%
Prosop hartie 63%
Alta varianta 7%
Uscatoare de maini  |  Inspirate de natura - inteligente si puternice
Dispensere inovatoare  |  Consum redus - grija noastra pentru natura
Produse din hartie  |  Grija pentru calitate - confirmata de clientii nostri
Evenimente & Expozitii
Despre noi

Igiena mainilor si a suprafetelor in medii profesionale sau publice reprezinta domeniul nostru de expertiza.

Am dezvoltat gama LePapier de produse din hartie destinate stergerii sau uscarii suprafetelor. Linia de produse din hartie LePapier acopera gama completa de prosoape hartie pliate, hartie igienica jumbo sau bulk-pack, rulouri prosop, hartie industriala si role medicale. In completarea gamei de produse din hartie pentru igiena este si gama de dispensere de hartie si dozatoare sapun LePapier, fabricate din otel inoxidabil sau din plastic ABS.

Uscatoarele de maini Fluxo se evidentiaza prin doua caracteristici competitive principale: calitatea si eficienta. Cel mai nou uscator de maini - Fluxo DryAR - prezentat pentru prima oara in 2013 la targul international ISSA Interclean din Varsovia a suscitat interesul distribuitorilor europeni, prefigurandu-se a fi un best-seller.

Producator de top, lider national in productia si distributia de echipamente si consumabile destinate igienei comunitatilor, Higiene Lacroix intretine relatii economice cu pese 10 tari din intreaga lume situandu-se in top 5 distribuitori nationali specializati in igiena profesionala.


spacer spacer spacer
spacer
Copyight © - LePapier & Fluxo DESPRE NOI CONTACT backtotop
spacer